Resurs Society

Her i Resurs Society ønsker vi å fortelle deg hvordan vi tar ansvar og vil bidra til balanse i ditt liv og i din hverdag. Med flere millioner kunder i fire nordiske land, og med over førti års erfaring med å tilby kreditter og delbetaling, vet vi mye, men selvsagt ikke alt.

Vi vil fortelle hvordan vi ser på lommeboka, livet, bransjen vi jobber i og samfunnet – og fremfor alt hvordan vi ønsker å endre dette i en positiv og mer ansvarlig retning.

Konsumer og lån “smart”

Resurs ønsker å bidra til at du får balanse i både lommeboka og livet. Her forteller vi om vårt syn på klok og smart økonomi.

Forbruket og klimaet

Forbruk påvirker klimaet, men vi i Resurs vil gjøre bærekraftig forbruk enklere. La oss fortelle hvordan.

Vårt ansvar – i bransjen og i samfunnet

Å kunne ta opp lån er grunnleggende for et velfungerende samfunn. Men det må gjøres på en ansvarlig måte. La oss fortelle hvordan vi ser på dette.

Resurs og samfunnsinvesteringer

Resurs investerer i samfunnet for å skape en bedre fremtid for oss alle. Dette gjør vi både fordi vi vil og fordi det er vårt ansvar. Les mer om hvordan vi bidrar her.

Unge og økonomi

Altfor mange unge opplever i dag at de kan for lite om privatøkonomi. La oss fortelle hvordan vi ser på utfordringene og mulighetene på nettopp dette området.

Hva brukes forbrukslån til – egentlig?

Mennesker må investere i livet. Oppussing, nye briller, utdannelse. Et forbrukslån er så mye mer enn kortsiktig forbruk. Her forteller vi mer av det vi vet om forbrukslån.

Innsikt om forbrukeren

Vi ønsker å være banken som vet hvordan det føles, og for å være det må vi ha forståelse og innsikt. Derfor har vi utviklet en nordisk forbrukerundersøkelse for å skape innsikt og lærdom.

Er vi klare til å forbruke mer sirkulært? Det er spørsmålet vi stiller oss i vår siste rapport. For et mer bærekraftig samfunn må vi endre måten vi forbruker på. Abonnementstjenester der produkter gjenbrukes, er en sirkulær måte å konsumere på, og det er nettopp det Resurs Consumer report 2022 handler om.

Les rapporten

Hva skjer med renten?

De fleste har fått med seg at renten er på vei opp. Dessverre er det ingen som vet hvor mye eller hvor fort det går. Det vi derimot vet er at dagens verdenssituasjon har påvirket samfunnet og økonomien, noe vi i resurs må forhode oss til.

I takt med denne endringen er det viktig at vi snakker om langsiktig og bærekraftig privatøkonomi. Derfor lanserer vi snart en e-læring som har som mål om å både utdanne og gi deg konkrete tips for hvordan du kan få en mer bærekraftig økonomi.

Les mer om rentene i Norge

Kurs i privatøkonomi - kommer snart!

Innen kort tid lanserer vi vårt digitale kurs med fokus på å øke din kunnskap , og gi deg konkrete verktøy og støtte til å håndtere din privatøkonomi.