Resurs Society

Her i Resurs Society vil vi vise hvordan vi tar ansvar, og hvordan vi ønsker å bidra til å skape balanse i din hverdag. Vi vil gi deg kunnskap, inspirasjon og verktøy som skaper muligheter til å få bedre kontroll over din privatøkonomi. Sjekk ut kurset My Economy og lær mer om sparing, lån, forsikringer, budsjett og delbetaling. Ta kontroll over økonomien din!

Test vår nye økonomiskole - My Economy

Ta kontroll over din økonomi ved hjelp av vår digitale skole. I dette kurset får du vite mer om sparing, lån, forsikringer, budsjett og delbetaling.

Les våre artikler

Her i Resurs Society produserer vi artikler som gir svar på aktuelle samfunnsspørsmål, eller som relaterer seg til endringer i markedet. Vi vil at du skal føle deg informert og trygg på det som skjer i omverdenen. Med artiklene ønsker vi å fortelle deg hvordan vi ser på lommeboken, livet, bransjen og samfunnet vårt – og fremfor alt hvordan vi ønsker å endre dette i en positiv og mer ansvarlig retning.

For deg

Konsumer og lån "smart"

Unge og økonomi

Hvor mye bør man spare i måneden?

Innsikt om forbrukeren

Vi ønsker å være banken som vet hvordan det føles, og for å være det må vi ha forståelse og innsikt. Derfor har vi utviklet en nordisk forbrukerundersøkelse for å skape innsikt og lærdom.

Er vi klare til å forbruke mer sirkulært? Det er spørsmålet vi stiller oss i vår siste rapport. For et mer bærekraftig samfunn må vi endre måten vi forbruker på. Abonnementstjenester der produkter gjenbrukes, er en sirkulær måte å konsumere på, og det er nettopp det Resurs Consumer report 2022 handler om. Les rapporten her.

Lukk