Kom i gang med smarte betalingsløsninger

En betaling forventes å være enkel, sikker og rask, uansett om den gjøres i en fysisk butikk eller på nett. Med over 6 millioner kunder rundt om i Norden sørger vi for å være oppdatert med smarte betalingsløsninger der kundene handler.

I kassen kan kunden din velge mellom flere fleksible betalingsmåter, noe som ikke bare gir en bedre kjøpsopplevelse, men også genererer mersalg.

Tre raske om Resurs

  • 40 år i detaljhandelen
  • Fokus på den gode kundeopplevelsen
  • Enkelt. Trygt. Raskt.

Alltid hos Resurs

Enten du er en liten bedrift eller stor kjede, har fysisk butikk eller nettbutikk, har vi en rekke produkter og tjenester som alltid inngår i samarbeidet.

Merchant Portal

Som partner får du alltid tilgang til vår Merchant Portal, en smart og enkel selgerportal for smidigere kjøps- og kundeopplevelser.

Up-to-date

Vi optimaliserer våre produkter og programvarer kontinuerlig og sørger alltid for at du har de nyeste og beste versjonene.

Fleksible betalingsalternativer

Gjennom Resurs kan du tilby flere ulike betalingsalternativer, noe som gir dine kunder fleksibilitet og mulighet til å handle når de har behov.

Opplæring

Det er viktig at du som partner og dine ansatte har de rette forutsetningene for å hjelpe kunden, derfor tilbyr vi digital opplæring og kurs til deg som partner.

Support 7 dager i uken

Vi er opptatt av at du får riktig hjelp når behovet oppstår, derfor er vi tilgjengelige hver dag i uken. Uansett hvordan og når din kunde velger å betale, vil du motta pengene neste virkedag.

Et smart samarbeid

Resurs kjenner det nordiske markedet og har god innsikt i forbrukeratferd. Til tross for mange års erfaring med betalingsløsninger har reisen vår bare så vidt begynt. Vårt mål er å være i forkant med å møte forbrukerens behov.

Den samme kundeopplevelsen, uansett kanal

Dagens kunder forventer at et kjøp skal gå raskt, være smidig og enkelt å gjennomføre. Resurs ønsker å samarbeide med deg for å skape sømløse kjøp som imøtekommer kundens forventninger. Uansett om du driver netthandel, fysisk butikk eller begge deler, er målet vårt at du uansett skal kunne tilby din kunde samme betalingsalternativer ved hjelp av våre betalingsløsninger.

Flere betalingsalternativer genererer høyere omsetning

I kassen har kunden mulighet til å velge å betale med kort, Vipps, handlekonto eller faktura. Kunden kan da velge å betale for varen/tjenesten der og da eller dele opp betalingen. Denne fleksibiliteten gjør kunden din mer tilbøyelig til å fullføre kjøpet, og skaper samtidig en bedre opplevelse og øker kundelojaliteten.

Til betalingsløsninger for din netthandel
Til betalingsløsninger for din butikk

Integrering

Når du integrerer Resurs Checkout i kassen din, gjør du livet enklere for deg og kundene dine. Vi har utviklet vårt eget, åpne API, som gjør det enkelt å komme i gang. For at du skal føle deg ekstra trygg på veien tilbyr vi også høy teknisk support i den tiden systemene settes sammen.

Resurs Checkout er kompatibel med et stort antall netthandelsplattformer. Klikk under for å lese mer om våre integrasjoner:

Les mer

Hvorfor betalingsløsninger via Resurs?

Det betyr at vi har flere ulike betalingsløsninger for deg som næringsdrivende. Uansett om du ønsker en tydelig integrasjon eller ønsker å bygge din egen, har vi betalingsløsningen for deg.


Med våre betalingsløsninger kan du alltid tilby dine kunder 30-60 dager kostnadsfri betalingsutsettelse og en av markedets beste avbetalingsalternativer. Det betyr også at du kan tilby dine kunder rentefri delbetaling i opptil 12 måneder.


Hvis du allerede er koblet til Resurs sine betalingsløsninger, har du mulighet til å motta samme betalingsmåte i din nye butikk som i din netthandel. Enten integrerer vi Resurs Checkout i kassen din i butikken eller så bruker du portalen vår. Vi tilpasser vår løsning etter dine behov.


Hvis du allerede er koblet til våre betalingsløsninger, har du mulighet til å få samme betalingsmåte på nett. Hvis du har valgt Resurs Checkout for din netthandel, setter vi opp betalingsmetoder som Visa/Mastercard og Vipps. Du kan også velge å integrere Resurs sine betalingsmuligheter (faktura/delbetaling) i din egen checkout. Har du et profilert kort fra Resurs, fungerer det uavhengig av hvilken kanal kunden handler i.


Noen av våre eksisterende partnere

Jeg ønsker å vite mer