Resurs Bank
menu

Kom i gang med betalingsløsninger

Betalingsløsninger for din netthandelBetalingsløsninger for din butikk
Les mer

Hvorfor betalingsløsninger via Resurs?

Hva innebærer våre skreddersydde betalingsløsninger?

Det betyr at vi har flere ulike betalingsløsninger for deg som næringsdrivende. Uansett om du ønsker en tydelig integrasjon eller ønsker å bygge din egen, har vi betalingsløsningen for deg.

Hvilke fordeler kan jeg tilby kundene mine ved å benytte Resurs sine betalingsløsninger?

Med våre betalingsløsninger kan du alltid tilby dine kunder 30-60 dager kostnadsfri betalingsutsettelse og en av markedets beste avbetalingsalternativer. Det betyr også at du kan tilby dine kunder rentefri delbetaling i opptil 12 måneder.

Hvis jeg har en netthandel i dag og skal åpne fysisk butikk, hvordan går jeg frem?

Hvis du allerede er koblet til Resurs sine betalingsløsninger, har du mulighet til å motta samme betalingsmåte i din nye butikk som i din netthandel. Enten integrerer vi Resurs Checkout i kassen din i butikken eller så bruker du portalen vår. Vi tilpasser vår løsning etter dine behov.

Hvis jeg har en fysisk butikk i dag og skal åpne netthandel, hvordan går jeg frem?

Hvis du allerede er koblet til våre betalingsløsninger, har du mulighet til å få samme betalingsmåte på nett. Hvis du har valgt Resurs Checkout for din netthandel, setter vi opp betalingsmetoder som Visa/Mastercard og Vipps. Du kan også velge å integrere Resurs sine betalingsmuligheter (faktura/delbetaling) i din egen checkout. Har du et profilert kort fra Resurs, fungerer det uavhengig av hvilken kanal kunden handler i.