Ditt forsprang til nye bedrifter

Stopp ventingen, start å vokse! Enten du ønsker å utvide, investere eller tilby dine kunder markedets skarpeste betalingsløsninger, er vi her for å hjelpe deg. Med vår skreddersydde finansiering får du alltid betalt innen 24 timer.

Factoring
Bedriftslån
Betalingsløsninger

Vi øker salget

Endelig kan du ta bedriften din til neste nivå. Med våre enkle og fleksible betalingsløsninger gir du flere muligheten til å betale i sitt eget tempo, noe som gir deg flere kunder som velger å komme tilbake. Ønsker du å selge dine fakturaer til oss, bygge om eller utvide, er vi her for å sikre at du kommer i gang umiddelbart. Det viktigste for oss er at du kan bruke tiden din på de riktige tingene og det du vil gjøre, så tar vi oss av resten.

Best av alt? Du trenger aldri å gi opp en god deal igjen.

Noen av våre av partnere

BauhausBauhaus
Resurs CheckoutResurs Checkout

Ta betalt i alle kanaler med Resurs

Med Resurs Checkout tar du trygt og enkelt betalt der dine kunder er. En helhetlig løsning som lar kundene dine betale med markedets vanligste betalingsmetoder; Faktura, kort, delbetaling og Masterpass. Et smart verktøy som gir kundene dine samme smidige og sikre kjøpsopplevelse uansett hvilken kanal og enhet de velger å benytte. Oppdag hvor enkelt det er i vår demoshop nå!

Testa Resurs checkout

La dine kunder delbetale og du får pengene dagen etter

En smart finansieringsform som gir dine kunder flere betalingsmuligheter, og du får pengene dagen etter kjøpet.

Les mer her

Vil du øke salget? Ta kontakt