Betalingsløsninger

Vi sliper bort tersklene i butikken din, enten det er på nett eller fysisk. Med Resurs kan du tilby betalingsløsninger som passer alle kunder og gjør det enkelt å skli gjennom kassen.

La Resurs ta seg av bryet

Factoring

Du burde ikke trenge å leke bank. Vi er tross alt en, og hjelper deg gjerne. Med vår factoringtjeneste selger du fakturaene til oss, og får raskt betalt for bedre kontantstrøm og bedre vekst.

Frigør pengene dine

Bedriftslån

Noen ganger trenger du kapital for å vokse i det tempoet du ønsker. Vi hjelper deg til flere og bedre forretninger med vårt bedriftslån.

Les mer om bedriftslån

Et smart samarbeid

Resurs kjenner det nordiske markedet og har god innsikt i forbrukeratferd. Til tross for mange års erfaring med betalingsløsninger har reisen vår bare så vidt begynt. Vårt mål er å være i forkant med å møte forbrukerens behov.

Ta betalt i alle kanaler

Med Resurs Checkout tar du trygt og enkelt betalt der dine kunder er. En helhetlig løsning som lar kundene dine betale med markedets vanligste betalingsmetoder; faktura, kort og delbetaling. Et smart verktøy som gir kundene dine samme smidige og sikre kjøpsopplevelse uansett hvilken kanal og enhet de velger å benytte. Oppdag hvor enkelt det er i vår demoshop nå!

Test Resurs Checkout

Noen av våre av partnere

BauhausBauhaus

Vil du øke salget? Ta kontakt