Resurs Bank
menu
Resurs Bank

Jeg ønsker å vite mer

Betalingsløsninger for butikk

Mer om betalingsløsninger for butikk

Kan jeg bruke Resurs sine betalingsløsninger i min fysiske butikk?

Ja, vi tilbyr betalingsløsninger for butikker. Resurs kan løse de fleste behov gjennom våre eksisterende kasseintegrasjoner og Merchant Portal.

Hvilke fordeler får jeg ved å velge Resurs sine betalingsløsninger for butikk?

I stedet for unødvendig papirarbeid og en komplisert prosedyre, vil det være raskt og enkelt for kunden å signere sin faktura eller delbetaling direkte i din butikk via BankID.

Når utbetales pengene?

Vi utfører utbetalingene neste virkedag. Hvis dere har angitt et kontonummer som vi betaler ut pengene til, får dere pengene dagen etter debitering.

Hva er alternativene for delbetaling?

Resurs Checkout tilbyr flere muligheter til å dele opp betalingen, som passer best for kunden. Les mer om hvilke delbetalingsalternativer vi tilbyr.

Når må kundene mine bestemme seg for delbetaling?

Kunden mottar sin første faktura måneden etter kjøpet og kan da i fred og ro velge hvilket delbetalingsalternativ som passer best.

Må butikkpersonalet alltid hjelpe kunden med kredittsøknaden i butikk?

Nei, med vår mobilsøknad kan kunden selv søke om kreditt, enten i butikken eller hjemme i fred og ro. Kunden betaler raskt og enkelt i butikken med strekkode sendt til mobilen. Instruksjon om hvordan man søker kreditt på mobilen finnes her.

Hvilke betalingsmåter inngår i Resurs Checkout?

I en standardpakke inngår i dag VISA, Mastercard, delbetaling, faktura og Masterpass. Ut over disse kan du legge til flere korttyper som for eksempel Amex m.fl.

Er det trygt å bruke Resurs Checkout?

Resurs Checkout følger alle de retningslinjer som gjelder for sikker netthandel og er tilpasset for BankID. Vi sørger for at din løsning alltid er oppdatert etter siste sikkerhetsstandard, samtidig som den gir kunden en god kjøpsopplevelse.

Når får kunden sin faktura?

Fakturaen kommer i vår App og Digipost eller postkassen etter at kjøpet er gjort. Kunden har deretter alltid inntil 60 dager på seg før første betaling og rekker å få minst én lønning innen den tid.

Finnes det en løsning der jeg kan integrere Resurs betalingsmåter i min eksisterende kasse?

Ja, gjennom å velge Simplified Flow kan du legge til faktura og delbetaling til dine allerede eksisterende betalingsmåter.