Låne penger

Trenger du å låne penger? Uansett om du trenger å låne penger til oppussing, kjøpe bil, MC, båt eller bestille drømmereisen din, så hjelper vi deg.

  • Lån opptil 500 000 kr
  • Lån uten sikkerhet og med god rente
  • Utbetalt penger i løpet av 3 dager

Hvordan låne penger?

Hos oss kan du søke om et lån online. Det er gratis å søke, og du forplikter deg ikke til noe. Når vi har behandlet og innvilget søknaden din, kan du signere avtalen med BankID. Låneavtalen er gyldig i 30 dager.

Vil du vite hva et lån fra Resurs vil koste deg? Da kan du enkelt beregne lånet ditt. Fyll inn ønsket beløp og nedbetalingstid for å se din omtrentlige månedlige kostnad.

Hvem kan låne penger?

Det er viktig for oss at du som ønsker å låne penger har forutsetninger for å kunne betale tilbake lånet ditt. Får å låne penger må du:

  • Ha fylt 23 år
  • Ha en fast inntekt på minst 280 000 kr i året
  • Ikke ha en betalingsanmerkning

Spar penger med refinansiering

Har du lån og kreditt både her og der? Da kan refinansiering være en god løsning. Ved å samle alle lån og små kreditter hos oss, kan du spare tusenlapper hver måned.

Les om refinansiering

Forsikre lånet ditt om noe uforutsett skulle skje

Når du tegner betalingsforsikring på ditt eksisterende lån, erstatter vi lånets månedskostnad i opptil 12 måneder dersom du skulle bli:

  • Sykemeldt
  • Ufrivillig arbeidsløs
  • Innlagt på sykehus
Les om vår betalingsforsikring

Slik fungerer det å låne penger

Vi tilbyr lån opptil 500 000 kr uten sikkerhet og med god rente. Hvor mye du kan låne er basert på flere ulike faktorer.


Hos oss kan du søke om et lån online, via post eller ved å ringe vår kundeservice. Det er gratis å søke, og du forplikter deg ikke til noe. Når vi har behandlet og innvilget søknaden din, kan du signere avtalen med BankID eller skriver under hjemme i fred og ro. Låneavtalen er gyldig i 30 dager. Pengene settes inn på kontoen din innen 1-3 dager.


Hvilken rente du får når du låne penger avhenger i stor grad av dine økonomiske forutsetninger, lånets størrelse og valgt nedbetalingstid, og etter at vi har gjennomført en kredittsjekk. Den nøyaktige renten vil du få oppgitt i lånetilbudet du får tilsendt enten per post eller når du søker online.

Lånebeløp: 10 000-500 000 kr
Nominell rente fra: 8,39 % til 19,39 %
Nedbetalingstid: 1-12 år (Nedbetalingstid mer enn 5 år forutsetter at du skal refinansiere annen gjeld).


Det er viktig for oss at du som ønske å låne penger har forutsetninger for å kunne betale tilbake lånet ditt, derfor må du som kunde ha fylt 23 år og ha en fast inntekt på minst 280 000 kr i året. Vi kontrollerer deretter din betalingsevne gjennom å foreta en kredittsjekk. Er du langtidssykemeldt eller har en betalingsanmerkning, kommer søknaden din ikke til å bli godkjent.


Hvor mye det koster å låne penger hver måned avhenger av: renten, hvor stort lånet er og hvilken nedbetalingstid du har valgt. Benytt vår lånekalkulator for å se eksempler på ulike månedskostnader. Renten som blir satt er individuell og er basert på en kredittvurdering og vil bli oppgitt i ditt lånetilbud.


Er du en lånekunde kan du søke om å utvide lånet ditt opp til 500 000 kr. Dersom du vil utvide lånet ditt, fyller du ut en ny lånesøknad der du oppgir hvor mye ekstra du ønsker å låne.
Si at du allerede har et lån på 40 000 kr og vil heve det med ytterligere 60 000 kr. Du skal da søke om 60 000 kr. Vi legger det nye lånebeløpet til det eksisterende. Det totale lånet ditt er da på 100 000 kr.


Blir du arbeidsledig eller sykemeldt over en lengre periode kan det være smart å ha en betalingsforsikring. Da er lånet forsikret og vi står for lånets månedskostnad i opptil 12 måneder, sånn at økonomien din ikke lider for det. Forsikringen gjelder dersom du blir sykemeldt, ufrivillig arbeidsløs eller innlagt på sykehus.


Hvis du låner penger sammen med noen, har du større sjanse for å få lånet innvilget. En person blir da hovedsøker, og den andre blir medsøker. Som bank betyr det at sikkerheten øker og vi kan gi deg bedre lånevilkår.


Skjemaer

Vilkår

Informasjon