Lån opptil 500 000 kr uten sikkerhet og med god rente, uansett om du trenger å låne penger til oppussing, kjøpe bil, MC, båt eller bestille drømmereisen din.

Utvide lånetUtvide lånet

Vil du utvide lånet ditt?

Du som allerede har et forbrukslån hos oss har muligheten til å utvide lånet ditt. Her kan du lese mer om hvordan du kan gå frem når du vil låne mer på det lånet du allerede har hos oss i dag.

Forsikre lånet ditt om noe uforutsett skulle skje

Når du tegner en betalingsforsikring på ditt eksisterende lån, erstatter vi lånets månedskostnad i opptil 12 måneder dersom du skulle bli:

  • Sykemeldt
  • Ufrivillig arbeidsledighet/permittering
  • Sykehusinnleggelse

Slik fungerer det å låne penger

Hvordan går du frem for å låne penger?

Hos oss kan du søke om et forbrukslån online, via post eller ved å ringe vår kundeservice. Det er gratis å søke, og du forplikter deg ikke til noe. Når vi har behandlet og innvilget søknaden din, kan du signere avtalen med BankID eller skriver under hjemme i fred og ro. Låneavtalen er gyldig i 30 dager. Pengene settes inn på kontoen din innen 1-3 dager.

Hva kreves det for at jeg skal kunne låne penger?

Det er viktig for oss at du som lånekunde har forutsetninger for å kunne betale tilbake lånet ditt, derfor må du som kunde ha fylt 25 år og ha en fast inntekt på minst 280 000 kr i året. Vi kontrollerer deretter din betalingsevne gjennom å foreta en kredittsjekk. Er du langtidssykemeldt eller har en betalingsanmerkning, kommer søknaden din ikke til å bli godkjent.

Hvilken rente får jeg når jeg låner penger?

Hvilken rente du får avhenger i stor grad av dine økonomiske forutsetninger, lånets størrelse og valgt nedbetalingstid, og etter at vi har gjennomført en kredittsjekk. Den nøyaktige renten vil du få oppgitt i lånetilbudet du får tilsendt enten per post eller når du søker online.

  • Lånebeløp: 10 000-500 000 kr
  • Nominell rente fra: 8,39 % til 19,39 %
  • Nedbetalingstid: 1-12 år (Nedbetalingstid mer enn 5 år forutsetter at du skal refinansiere annen gjeld).

Kan jeg utvide mitt eksisterende lån?

Er du en lånekunde kan du søke om å utvide lånet ditt opp til 500 000 kr. For å utvide lånet ditt må du sende inn en ny lånesøknad hvor du legger inn ønsket lånebeløp. Det vil si det beløpet du har i dag pluss det nye lånebeløpet.

Hva koster det å låne penger hos Resurs Bank?

Hvor mye lånet ditt kommer til å koste hver måned avhenger av: renten, hvor stort lånet er og hvilken nedbetalingstid du har valgt. Benytt vår lånekalkulator for å se eksempler på ulike månedskostnader. Renten som blir satt er individuell og er basert på en kredittvurdering og vil bli oppgitt i ditt lånetilbud.

Betalingsforsikring – hva er det?

Blir du arbeidsledig eller sykemeldt over en lengre periode kan det være smart å ha en betalingsforsikring. Da er lånet forsikret og vi står for lånets månedskostnad i opptil 12 måneder, sånn at økonomien din ikke lider for det. Forsikringen gjelder dersom du blir ufrivillig arbeidsledig/permittering, sykemeldt eller innlagt på sykehus.

Lån med medsøker, hva innebærer det?

Låner du penger sammen med noen, har du større sjanse for å få lånet innvilget. En person blir da hovedsøker, og den andre blir medsøker. Som bank betyr det at sikkerheten øker og vi kan gi deg bedre lånevilkår.

Hva innebærer en refinansieringsfullmakt?

Når du vil samle alle dine lån og kreditter til ett lån hos oss, må du fylle ut en fullmakt for refinansiering. Denne fyller du ut direkte når du søker online, eller du må sende den inn sammen med lånedokumentene per post.

Noe du lurer på?

La vår kundeservice hjelpe deg eller søk blant våre ofte stilte spørsmål.

Skjemaer og informasjon

Skjemaer
Vilkår
Informasjon