Lån opptil 500 000 kr uten sikkerhet og med god rente, uansett om du trenger å låne penger til oppussing, kjøpe bil, MC, båt eller bestille drømmereisen din.

Hvor mye kan jeg låne?

Finn ut hva lånet kommer til å koste per måned. Du må ha fast inntekt, og du kan ikke ha betalingsanmerkninger.

Låne uten sikkerhet

Hos Resurs kan du låne penger til hva du vil. Send inn din søknad, så bestemmer du deg etterpå for om du ønsker å ta opp lånet eller ikke.

Ønsker du å utvide ditt lån?

Logg inn her og oppgi ønsket beløp, så får du samtidig vite hva lånet kommer til å koste per måned.

Fyll ut ønsket beløp mellom 10 000 kr og 500 000kr:
Velg nedbetalingstid
1 542 krMånedsbeløp
14,44 %Effektiv rente*
10 år
1 734 krMånedsbeløp
14,52 %Effektiv rente*
8 år
1 875 krMånedsbeløp
14,57 %Effektiv rente*
7 år
2 068 krMånedsbeløp
14,63 %Effektiv rente*
6 år
2 341 krMånedsbeløp
14,71 %Effektiv rente*
5 år
3 457 krMånedsbeløp
15,01 %Effektiv rente*
3 år

Et lån på 100 000 kr, med en nedbetalingstid på 5 år, koster 2 341 kr per måned. Den nominelle renten er 12,84 % og den effektive renten blir 14,71 %. Da inkluderer lånet et etableringsgebyr på 995 kr og et administrasjonsgebyr på 29 kr per måned. Lånekostnaden er 40 456 kr og totalt å betale tilbake er 140 456 kr.

Forsikre lånet ditt om noe uforutsett skulle skje

Når du tegner en betalingsforsikring på ditt eksisterende lån, erstatter vi lånets månedskostnad i opptil 12 måneder dersom du skulle bli:

  • Sykemeldt
  • Ufrivillig arbeidsledighet
  • Sykehusinnleggelse

Slik fungerer det å låne penger

Hvordan går du frem for å låne penger?

Hos oss kan du søke om et forbrukslån online, via post eller ved å ringe vår kundeservice. Det er gratis å søke, og du forplikter deg ikke til noe. Når vi har behandlet og innvilget søknaden din, kan du signere avtalen med BankID eller skriver under hjemme i fred og ro. Låneavtalen er gyldig i 30 dager. Pengene settes inn på kontoen din innen 1-3 dager.

Hva kreves det for at jeg skal kunne låne penger?

Det er viktig for oss at du som lånekunde har forutsetninger for å kunne betale tilbake lånet ditt, derfor må du som kunde ha fylt 25 år og ha en fast inntekt på minst 280 000 kr i året. Vi kontrollerer deretter din betalingsevne gjennom å foreta en kredittsjekk. Er du langtidssykemeldt eller har en betalingsanmerkning, kommer søknaden din ikke til å bli godkjent.

Hvilken rente får jeg når jeg låner penger?

Hvilken rente du får avhenger i stor grad av dine økonomiske forutsetninger, lånets størrelse og valgt nedbetalingstid, og etter at vi har gjennomført en kredittsjekk. Den nøyaktige renten vil du få oppgitt i lånetilbudet du får tilsendt enten per post eller når du søker online.

  • Lånebeløp: 10 000-500 000 kr
  • Nominell rente fra: 8,39 % til 19,39 %
  • Nedbetalingstid: 1-12 år (Nedbetalingstid mer enn 5 år forutsetter at du skal refinansiere annen gjeld).

Kan jeg utvide mitt eksisterende lån?

Er du en lånekunde kan du søke om å utvide lånet ditt opp til 500 000 kr. Dersom du vil utvide lånet ditt, fyller du ut en ny lånesøknad der du oppgir hvor mye ekstra du ønsker å låne.

Si at du allerede har et lån på 40 000 kr og vil heve det med ytterligere 60 000 kr. Du skal da søke om 60 000 kr. Vi legger det nye lånebeløpet til det eksisterende. Det totale lånet ditt er da på 100 000 kr.

Hva koster det å låne penger hos Resurs Bank?

Hvor mye lånet ditt kommer til å koste hver måned avhenger av: renten, hvor stort lånet er og hvilken nedbetalingstid du har valgt. Benytt vår lånekalkulator for å se eksempler på ulike månedskostnader. Renten som blir satt er individuell og er basert på en kredittvurdering og vil bli oppgitt i ditt lånetilbud.

Betalingsforsikring – hva er det?

Blir du arbeidsledig eller sykemeldt over en lengre periode kan det være smart å ha en betalingsforsikring. Da er lånet forsikret og vi står for lånets månedskostnad i opptil 12 måneder, sånn at økonomien din ikke lider for det. Forsikringen gjelder dersom du blir ufrivillig arbeidsledig, sykemeldt eller innlagt på sykehus.

Lån med medsøker, hva innebærer det?

Låner du penger sammen med noen, har du større sjanse for å få lånet innvilget. En person blir da hovedsøker, og den andre blir medsøker. Som bank betyr det at sikkerheten øker og vi kan gi deg bedre lånevilkår.

Hva innebærer en refinansieringsfullmakt?

Når du vil samle alle dine lån og kreditter til ett lån hos oss, må du fylle ut en fullmakt for refinansiering. Denne fyller du ut direkte når du søker online, eller du må sende den inn sammen med lånedokumentene per post.

Noe du lurer på?

Søk blant våre ofte stilte spørsmål eller la vår kundeservice hjelpe deg.

Skjemaer
Vilkår
Informasjon