Lån til oppussing

Skal du pusse opp eller renovere boligen? Hos oss kan du søke om lån til oppussing på opptil 500 000 kr, uten sikkerhet og med bra rente. Uansett hva du ønsker å pusse opp, kjøkkenet, badet eller noe annet hjelper vi deg med lån. En av fordelene med oppussing er at det kan øke verdien på boligen din.

Dine muligheter:

  • Lån opptil 500 000 kr
  • Du bestemmer månedskostnaden
  • Pengene på konto innen 3 dager

Hvordan søker jeg om lån til oppussing?

Du søker digitalt, helt uforpliktende, og det koster ingenting å søke. Når vi har behandlet og innvilget søknaden din signerer du enkelt med BankID, og får vanligvis pengene på konto innen 1-3 dager.

Du velger månedskostnad og nedbetalingstid selv

Loading...

Lån til kjøkken

Å pusse opp kjøkkenet kan væreet kostbart eller rimelig prosjekt. Et flunkende nytt kjøkken kan være en god investering og øker ofte verdien på boligen din. Livslengden på et bra kjøkken er mellom 15 og 20 år.

Hvis du søker om lån til oppussing av kjøkkenet på 150 000 kr, og velger nedbetalingstid på 8 år, blir det en månedskostnad på cirka 2100 kr. Det er nesten like mye som det koster for to personer å gå ut å spise på fin restaurant to ganger i måneden.

Lån til bad

Trenger badet ditt litt omsorg? Å pusse opp badet kan fort bli dyrt. Bortsett fra at man selv blir fornøyd med nytt og stilig bad innebærer ofte en oppussing av badet at verdien på boligen øker.

Hvis du velger et lån til oppussing på 100 000 kr for å freshe opp badet innebærer det en månedskostnad på cirka 2000 kr med en nedbetalingstid på 5 år. Disse 2000 konene tilsvarer cirka det du kan spare ved å storhandle hver uke istedet for å småhandle hver dag på butikken.

Lån til terrasse

Å bygge en uteplass eller terrasse er ikke billig. En velbygd terrasse eller en vakker uteplass med platting kan imidlertid øke verdien på boligen din, og et lån til oppussing kan ses på som en investering, spesielt når vi går mot lysere og varmere tider.

Låner du 60 000 kr til en ny terrasse eller uteplass, og velger en nedbetalingstid på 5 år, vil din månedlige kostnad være cirka 1200 kr. Dette er omtrent hva det koster for en person å spise lunsj ute noen ganger i uken hver måned.

Forsikre lånet ditt om noe uforutsett skulle skje

Når du tegner betalingsforsikring på ditt eksisterende lån, erstatter vi lånets månedskostnad i opptil 12 måneder dersom du skulle bli:

  • Sykemeldt
  • Ufrivillig arbeidsledighet
  • Sykehusinnleggelse

Les mer om vår betalingsforsikring

Slik fungerer et lån til oppussing

Et oppussingslån er et lån du kan bruke til å pusse opp boligen din. Fordelen er at du selv bestemmer hva du vil bruke de lånte pengene på. Hos oss kan du låne inntil 500 000 kr uten sikkerhet, noe som betyr at du ikke trenger stille sikkerhet i din egen bolig.


Hva et oppussingslån koster avhenger av flere faktorer:
·       Hvilken rente du får
·       Hvor mye du ønsker å låne
·       Hvilken nedbetalingstid du har valgt

Ved hjelp av vår lånekalkulator kan du få et anslag på hvor mye lånet ditt vil koste.


Renten på oppussingslånet ditt avhenger av dine økonomiske forhold men også hvor mye du låner og din valgte nedbetalingstid. Du vil først se din eksakte rente etter at du har sendt inn lånesøknaden og vi har foretatt en kredittsjekk.


Lån til oppussing - dette må du tenke på

Du kan finansiere oppussingen på ulike måter, for eksempel ved å ta opp lån, bruke kredittkort eller spare penger. I denne artikkelen går vi gjennom hva du må tenke på og hva slags lån som passer for deg. Les hele artikkelen her.

Skjemaer
Vilkår
Informasjon