Vi hjelper deg å utvide lånet ditt

 

Du som allerede har et forbrukslån hos oss har mulighet til å utvide ditt eksisterende lån. Du søker da om beløpet du ønsker å utvide lånet med, så legges det til på ditt eksisterende lån.

Utvid lånet ditt direkte med 3 enkle steg

  1. Søk om beløpet du ønsker å utvide lånet med
  2. Signer avtalen med BankID
  3. Pengene utbetales innen 1-3 virkedager

Slik fungerer det når du skal utvide lånet

Slik utvider du lånet ditt

Dersom du vil utvide lånet ditt, fyller du ut en ny lånesøknad der du oppgir hvor mye ekstra du ønsker å låne.

Si at du allerede har et lån på 40 000 kr og vil heve det med ytterligere 60 000 kr. Du skal da søke om 60 000 kr. Vi legger det nye lånebeløpet til det eksisterende. Det totale lånet ditt er da på 100 000 kr.

Hva må til for at du skal kunne utvide ditt lån?

For å kunne søke om å øke det eksisterende lånet ditt, må du ha en fast stilling og en årlig inntekt på minst 280 000 kr. Du kan ikke være langtidssykemeldt eller ha en betalingsanmerkning. Du må også ha gjennomført minst fire månedsinnbetalinger etter nedbetalingsplanen for ditt eksisterende lån før du igjen kan søke om en utvidelse av lånet.

For å være sikker på at du klarer å betale for et høyere lånebeløp, foretar vi en ny kredittsjekk der vi bedømmer din nåværende økonomi. Renten på det nye lånet kan derfor endres dersom din økonomiske situasjon også har gjort det. Er situasjonen din den samme, kan vi som regel innvilge et høyere lån.

Noe du lurer på?

La vår kundeservice hjelpe deg eller søk blant våre vanlige spørsmål.

Skjemaer og informasjon

Skjemaer
Vilkår
Informasjon