Vi hjelper deg å utvide lånet ditt

 

Du som allerede har et forbrukslån hos oss har mulighet til å utvide ditt eksisterende lån. Når du søker om å utvide lånet ditt, løser vi inn det eksisterende lånet og utbetaler resten til deg.

Utvid lånet ditt direkte med 3 enkle steg

  1. Søk om det totale lånebeløpet (saldo + nytt lånebeløp)
  2. Signer avtalen med BankID
  3. Pengene utbetales innen 1-3 virkedager

Slik fungerer det når du skal utvide lånet

Slik utvider du lånet ditt

Dersom du vil utvide lånet ditt, fyller du ut en ny lånesøknad der du oppgir det totale beløpet etter utvidelsen. Totalbeløpet utgjør altså ditt eksisterende lånebeløp pluss det du vil utvide lånet med.

Si at du allerede har et lån på 40 000 kr og vil heve det med ytterligere 60 000 kr – da skal du søke om 100 000 kr. Vi tar det nye lånebeløpet på 100 000 kr minus det gamle lånebeløpet på 40 000 kr og utbetaler 60 000 kr til din bankkonto. Vi løser helt enkelt inn ditt tidligere lån og utbetaler differansen.

Hva må til for at du skal kunne utvide ditt lån?

For å kunne søke om å øke det eksisterende lånet ditt, må du ha en fast stilling og en årlig inntekt på minst 280 000 kr. Du kan ikke være langtidssykemeldt eller ha en betalingsanmerkning. Du må også ha gjennomført minst fire månedsinnbetalinger etter nedbetalingsplanen for ditt eksisterende lån før du igjen kan søke om en utvidelse av lånet.

For å være sikker på at du klarer å betale for et høyere lånebeløp, foretar vi en ny kredittsjekk der vi bedømmer din nåværende økonomi. Renten på det nye lånet kan derfor endres dersom din økonomiske situasjon også har gjort det. Er situasjonen din den samme, kan vi som regel innvilge et høyere lån.

Noe du lurer på?

La vår kundeservice hjelpe deg eller søk blant våre vanlige spørsmål.

Skjemaer og informasjon

Skjemaer
Vilkår
Informasjon