Våre profilerte partnerkort

Resurs Bank samarbeider med en rekke store og små butikker og kjeder innenfor handel og tjenester. Vi tilbyr betalingsløsninger som du som kunde drar fordel av. Derfor kan du ha et kort som er koblet til Resurs Bank selv om du har handlet et annet sted.

Profilerte betalingskort hos våre partners

TicketTicket
BrillelandBrilleland
SynsamSynsam
BiltemaBiltema
PlantasjenPlantasjen
MekonomenMekonomen
NetoNetNetoNet
InteroptikInteroptik

Finner du ikke det kortet du leter etter?

Ta en titt på våre spørsmål og svar, der har vi samlet svar på ofte stilte spørsmål.

Til ofte stilte spørsmål

Har du fått en faktura fra oss i Resurs Bank?

Da kan det være at du har handlet hos en av våre samarbeidspartnere. Har du spørsmål eller føler du trenger mer informasjon angående dette, kan du gå til våre spørsmål og svar. Skriv inn ditt spørsmål og du får opp relevante svaralternativer for det du vil ha svar på.

Finner du ikke det du lurer på? Kontakt vår kundeservice, så hjelper vi deg.

Til ofte stilte spørsmål

Søk om kreditt når og hvor du vil

Forbered kjøpet ved å søke hjemmefra eller med mobilen når du står i butikken, du får svar på søknaden med én gang. Behøver du hjelp, kan butikkpersonalet eller vår kundeservice hjelpe deg.

Når du får regningen hjem velger du selv - vil du helbetale eller delbetale?

Til ofte stilte spørsmål

ABU – en smart korttjeneste på ditt Mastercard

Vi tilbyr Automatic Billing Updater (ABU) som innebærer en automatisk oppdatering av kortopplysninger hos de bedriftene som er koblet til tjenesten. Når du får et nytt kort, trenger du altså ikke å gå inn og oppdatere dine opplysninger selv på for eksempel Netflix. I stedet gjøres det automatisk uten unødige avbrudd. Tjenesten er frivillig, og hvis du ikke vil bruke den, kan du ringe vår kundeservice på 22 56 37 33 og be om å få avslutte tjenesten.

ABUABU