Vår betalingsforsikring gjelder hvis du blir:

  • Sykemeldt
  • Ufrivillig arbeidsledig
  • Innlagt på sykehus
  • Går bort som følge av ulykke

Vi dekker hele månedsbeløpet, uansett beløp, inntil 12 måneder.

Tegn forsikring på kort

Du kan tegne forsikring for Resurs kortet ditt hvis du har delt opp betalingen din. Forsikringen belastes basert på din brukte kreditt og koster fra 29 kr per måned.

Du tegner enkelt forsikringen når du betaler neste faktura. Du er også velkommen til å ringe kundeservice på telefon 22 56 37 33.

Hvorfor betalingsforsikring?

Å være sykemeldt over en lengre periode, eller miste jobben er noe de fleste ikke kan forutse. Hvis det skulle skje deg, kan det være greit å ha en betalingsforsikring som gjør situasjonen litt lettere.

Dersom du blir sykemeldt, ufrivillig arbeidsledig eller innlagt på sykehus, får du full kompensasjon i inntil 12 måneder. Forsikringen dekker kostnaden du har for lånet eller kreditten din hver måned.

Trygt med forsikring

Forsikret samme dag

Med vår betalingsforsikring er du forsikret fra den dagen du tegner forsikringen, og kan velge å avslutte når som helst.

Full kompensasjon

Vi dekker hele månedsbeløpet, uansett beløp, inntil 12 måneder. Full kompensasjon fra du er 50 % sykemeldt eller mer.

Ingen egenandel

Med vår betalingsforsikring trenger du aldri å betale egenandel, vi dekker alle kostnader.

Hvis noe skjer

Med vår betalingsforsikring har du en ekstra sikkerhet dersom du blir sykmeldt, ufrivillig arbeidsledig, innlagt på sykehus eller går bort i forbindelse med en ulykke.

Forsikringen gjelder for alle diagnoser, uansett sykdom.

Vilkår og viktig informasjon

Angrerett

Når du har tegnet forsikringen har du angrerett på 14 dager fra avtalen er inngått og du mottatt forsikringsbevis.

Fullstendige forsikringsvilkår

Du finner fullstendige vilkår nederst på denne siden. Vil du snakke med en av våre kunderådgivere? Ring vår kundeservice så hjelper vi deg gjerne.

Endring av forsikringsvilkår

Forsikringsgiveren har rett til å endre forsikringsvilkår og premie i forbindelse med forsikringens forfallsdag hver måned.

Forsikringsgiver

Hvis du velger å tegne vår betalingsforsikring vil vi informere om at forsikringen er levert av Solid AB som er et datterselskap i Resurskonsernet.

Solid Försäkringsaktiebolag, Box 22068, 250 22 Helsingborg, Sverige Org.nr: 516401-8482.

For mer informasjon angående låneforsikring kontakt gjerne vår kundeservice på telefon 23 96 34 34.

Solid Försäkring står underlagt tilsyn fra den Svenske Finansinspektionen.

Om betalingsforsikringen

En betalingsforsikring er til for å beskytte deg, og gjelder dersom du blir ufrivillig arbeidsledig, sykemeldt eller innlagt på sykehus. Forsikringen gjelder ved alle diagnoser, og ved dødsfall som følge av ulykke utbetales et engangsbeløp tilsvarende gjelden, eller inntil 50 000 kr.

Vår betalingsforsikring er en ekstra sikkerhet for deg som har lån eller Resurs kredittkort. Forsikringen dekker hele månedsbeløpet i inntil 12 måneder, og du får full erstatning fra 50 % sykefravær. Benytter du forsikringen, blir du ikke tilbakebetalingspliktig.


Du er hjertelig velkommen til å tegne en betalingsforsikring dersom du har et eksisterende lån eller et Resurs kredittkort hos oss. Du må være bosatt i Norge, ha vært ansatt i minst tre måneder og være fullt arbeidsfør. Det er ingen aldersgrense for å tegne betalingsforsikring hos oss i Resurs.


For lån er prisen på forsikringen en prosentandel av utestående saldo på forsikringskontoen hver måned. Forsikringen for lånet ditt koster minimum 17 kr per måned og maksimalt 349 kr per måned. Tegner du i stedet forsikring for kortet ditt, vil du bli belastet basert på din brukte kreditt, hvor forsikringen koster minimum 29 kr per måned og maksimalt 349 kr per måned.


Skjemaer

Vilkår

Informasjon