Bedriftsfinansiering – når du trenger kapital

Selg fakturaene dine

Factoring er en smart finansieringsmåte som hjelper deg å frigjøre kapital ved å selge fakturaene dine. Du kan følge fakturaene i sanntid i systemet vårt, og slipper tidkrevende administrasjon. Dermed kan du fokusere på det du skal – å utvikle bedriften din!

Ekspandere eller investere

Ikke la mangel på kapital stå i veien for bedriftsdrømmene dine. Her kan du søke om et bedriftslån i tre enkle steg. Lån opptil 1 000 000 kr til gunstig rente og velg tilbakebetalingstid fra 12 til 60 måneder.

Bedriftsfinansiering gir løpende inntekter

Vi ser at dører kan åpne nye muligheter, og da er vi her for deg. Det kan være at du må investere for vekst og økte driftskostnader, som nytt driftstilbehør, større varelager eller dekke uforutsette kostnader. Uansett hva ditt behov er, kan vi i Resurs hjelpe deg med bedriftsfinansiering, og basert på dine forutsetninger finne det riktige alternativet for deg. Vi hjelper deg å utvikle selskapet i det tempoet du ønsker.

Bedriftsfinansiering med Resurs

Vi hjelper deg å få betalt

Vi vet at det som bedrift kan være en utfordirng at din likviditet bindes opp mot dine kunder i påvente av betaling. Ikke være en bank for kunden din, vi tar oss av det. Vi har jobbet med factoring (fakturakjøp) siden 2001. Du får dine penger raskere, og slipper problemer med kunder som ikke betaler i tide.

Gripe og sikre muligheter

Vi er her når du ser muligheten til å utvikle og ekspandere bedriften, eller når du ønsker å sikre driften i lavkonjuktur. Når du trenger hjelp til bedriftsfinansiering går vi sammen gjennom bedriftens behov, slik at vi kan levere de løsningene du behøver.

Kunderelasjonen er bare din

Akkurat som deg, bryr vi oss om våre kunder. Vi i Resurs forstår viktigheten av en god kunderelasjon i alle ledd, og ønsker å tilføre verdi til både deg og dine kunder. Du eier og har ansvaret for dine kunder, og i samarbeid med oss sikrer du en smidig opplevelse for dine kunder samtidig som du styrker din likvidtet.

Klimamål 2030

Et av våre store bærekraftsmål er å redusere vårt direkte klimafotavtrykk med 50 % til 2030. Vi forteller mer om hvordan vi skal nå dette klimamålet.

Samfunnsinvesteringer

Resurs investerer i samfunnet for å skape en bedre fremtid for oss alle. Vi gjør dette både fordi vi vil og fordi det er vårt ansvar. Her forteller vi mer om hvordan vi investerer i samfunnet.

Jeg vil vite mer om bedriftsfinansiering fra Resurs