Bedriftslån – ekspandere eller investere?

Ikke la mangel på kapital stå i veien for bedriftsdrømmene dine. Her kan du søke om et bedriftslån i tre enkle steg. Lån opptil 1 000 000 kr til gunstig rente og velg tilbakebetalingstid fra 12 til 60 måneder.

3 kjappe om bedriftslån:

  • Lån opptil 1 000 000 kr
  • 12–60 måneders tilbakebetalingstid
  • Gunstig rente

Gjør planene dine til virkelighet

Har du fått en unik mulighet til å utvide virksomheten din og gjøre bedriften mer lønnsom? Står selskapet overfor en økonomisk utfordring? Uansett om utgiftene er planlagte eller uforutsette, kan et bedriftslån være et godt alternativ. I stedet for å ta fra egen lomme ved kapitalinvesteringer gir vårt lån rask tilgang til penger. Etter godkjent søknad har du pengene allerede neste virkedag.

Lån fra 100 000 - 1 000 000 kr

Angi lånebeløp
100 000 kr
100 000 kr1 000 000 kr
Velg tilbakebetalingstid
12 Måned
12 Måned18 Måned24 Måned36 Måned48 Måned60 Måned

Din månedskostnad

8 787 kr

Terminbeløpet er et indikativt estimat, og eksakt beløp mottas etter kredittvurderingen.

1
2
3

Dine muligheter med bedriftslån

Vokser bedriften din?

Trenger du å kjøpe nye varer eller ansette flere? Dersom din bedrift ønsker å foreta investeringer i form av å utvide virksomheten og optimalisere for vekst, kan det være fordelaktig med et bedriftslån.

Markedsføring

Det er dyrt å øke bedriftens synlighet og merkekjennskap. Å investere i markedsføring gir ofte god avkastning. Med et lån til bedrift kan du investere i for eksempel digital markedsføring eller delta på messer.

Uventede utgifter

Dersom bedriften din får uventede utgifter, kan det være lurt å ta opp et bedriftslån i stedet for å ta av selskapets penger som kan investeres i andre ting.

Økt likviditet med bedriftslån

Har din bedrift behov for nye investeringer? Da kan vi hjelpe deg med en kapitaltilførsel i form av et bedriftslån som gir din bedrift mulighet til å investere i blant annet:

  • Nytt utstyr
  • Nye maskiner
  • Markedsføring
  • Personalkostnader
  • Betal fakturaer i tide

Med økt likviditet kan du foreta nye investeringer som igjen gjør at din bedrift kan fortsette å vokse. Når du velger et lån til bedrift, anbefaler vi at du tenker gjennom dine behov og regner ut hva lånet vil koste deg hver måned.

Mer om bedriftslån fra Resurs

Et bedriftslån er et lån som er beregnet på bedrifter. Det kan være gunstig å søke om bedriftslån for å øke egenkapitalen dersom bedriften din står overfor en større investering eller har midlertidig mangel på likviditet.


Du kan låne mellom 100 000 - 1 000 000 kr.


For det første gjør vi en kredittsjekk der vi ser på bedriftens tilbakebetalingsevne. I tillegg kreves det at bedriften som søker om lånet er et aksjeselskap og har levert minst et årsregnskap. Bedriftens rettighetshaver/rettighetshavere må også garantere for lånet.


Bare fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg i løpet av én til to arbeidsdager.


Etter godkjent søknad har du pengene på konto neste virkedag.


Renten er for tiden 8,50 % –17,95 % med en nedbetalingstid fra 12 til 60 måneder.


Det avhenger av beløpet du har lånt, rente og tilbakebetalingstid. Bedriftslånene våre betales ned enten som et serielån eller et annuitetslån. Ved serielån betaler du mer i begynnelsen mens rentedelen synker etter hvert som gjelden blir mindre. Ved et annuitetslån vil du få et fast månedlig beløp å betale hver måned. I begynnelsen av nedbetalingen betaler du da mer i renter enn avdrag, over tid som gjelden nedbetales vil du betale mer i avdrag enn renter, men det totale månedsbeløpet forblir det samme.Bedriftskreditt gir mulighet til å møte kortsiktige mål eller behov ved å låne ut til bedrifter løpende inntil et visst beløp. Dersom et selskap skal foreta en langsiktig investering eller har lav likviditet som en engangshendelse, er et bedriftslån å foretrekke.


Jeg vil vite mer om bedriftslån fra Resurs