Resurs Bank
menu
Resurs Bank

Bedriftslån – ekspandere eller investere?

Mer om bedriftslån fra Resurs

Hva er bedriftslån?

Et bedriftslån er et lån som er beregnet på bedrifter. Det kan være gunstig å søke om bedriftslån for å øke egenkapitalen dersom bedriften din står overfor en større investering eller har midlertidig mangel på likviditet.

Hvor mye kan jeg låne?

Du kan låne fra 5 000 000 kr.

Hva kreves for å få et bedriftslån?

For det første gjør vi en kredittsjekk der vi ser på bedriftens tilbakebetalingsevne. I tillegg kreves det at bedriften som søker om lånet er et aksjeselskap og har levert minst et årsregnskap. Bedriftens rettighetshaver/rettighetshavere må også garantere for lånet.

Hvordan søker jeg om bedriftslån fra Resurs?

Bare fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg i løpet av én til to arbeidsdager.

Hvor fort kan jeg få pengene?

Etter godkjent søknad har du pengene på konto neste virkedag.

Hva er renten på et bedriftslån?

Renten er for tiden 8,50 %–17,95 % med en nedbetalingstid fra 12 til 60 måneder.

Hvor mye betaler jeg i måneden?

Det avhenger av beløpet du har lånt, rente og tilbakebetalingstid. Bedriftslånene våre betales ned enten som et serielån eller et annuitetslån. Ved serielån betaler du mer i begynnelsen mens rentedelen synker etter hvert som gjelden blir mindre. Ved et annuitetslån vil du få et fast månedlig beløp å betale hver måned. I begynnelsen av nedbetalingen betaler du da mer i renter enn avdrag, over tid som gjelden nedbetales vil du betale mer i avdrag enn renter, men det totale månedsbeløpet forblir det samme.

Hva er forskjellen mellom et bedriftslån og bedriftskreditt?


Bedriftskreditt gir mulighet til å møte kortsiktige mål eller behov ved å låne ut til bedrifter løpende inntil et visst beløp. Dersom et selskap skal foreta en langsiktig investering eller har lav likviditet som en engangshendelse, er et bedriftslån å foretrekke.