Bedriftsfinansiering – når du trenger kapital

Selg fakturaene dine

Factoring er en smart finansieringsmåte som hjelper deg å frigjøre kapital ved å selge fakturaene dine. Du kan følge fakturaene i sanntid i systemet vårt, og slipper tidkrevende administrasjon. Dermed kan du fokusere på det du skal – å utvikle bedriften din!

Ekspandere eller investere

Ikke la mangel på kapital stå i veien for bedriftsdrømmene dine. Her kan du søke om et bedriftslån i tre enkle steg. Lån opptil 1 000 000 kr til gunstig rente og velg tilbakebetalingstid fra 12 til 60 måneder.

Når du trenger løpende inntekter til bedriften din

Det er da du bør henvende deg til oss i Resurs. Vi skjønner at det er situasjoner der døren åpner seg for nye muligheter, og at du da må se over hvilke valgmuligheter du har. Det kan handle om at du er nødt til å investere i nye maskiner eller nytt utstyr for å kunne vokse og utvikles i den takten du ønsker. Kanskje du trenger kapital innen IT eller for å kjøpe inn kjøretøy. Uansett hva det er, kan vi på Resurs hjelpe deg å velge riktig ut fra dine forutsetninger.

Hva tilbyr vi hos Resurs?

Vi hjelper deg å få betalt

Vi vet at det som bedrift kan være en utfordring å få betalt i tide. La oss på Resurs hjelpe deg. Vi har de ressursene som kreves, og har jobbet med factoring siden 2001. Du kan velge å selge fakturaene dine til oss eller belåne dem. Valget er ditt! Du får pengene dine raskere, og du slipper problemer med leverandører som ikke betaler i tide. Det ordner vi!

Mulighet til å vokse

Du ser muligheten til å ekspandere og utvikles, og du trenger kapital til investeringer – eller du trenger flere ressurser eller konsulenttjenester. Ved å sammen gå gjennom din bedrifts behov, leverer vi løsningene du trenger.

Kunderelasjonen er bare din

Akkurat som deg, bryr vi oss om kundeforholdene våre. Det innebærer at du eier og har ansvar for kundene og kundekontaktene dine.

Jeg vil vite mer om bedriftsfinansiering fra Resurs