Betal med mobilen og samle dine kort

Med vår app Loyo Pay kan du betale umiddelbart med din Android-mobil. Trygt, sikkert og enkelt – både i butikken og på nettet. Som en bonus får du bedre plass i lommeboken og full oversikt over din saldo og dine transaksjoner.

Betal med mobilen

Hold mobilen inntil butikkens betalingsterminal og angi din PIN-kode. Klart på tre sekunder!

Loyo Pay Betal med mobilenLoyo Pay Betal med mobilen

Smidigere shopping med Masterpass

Masterpass er en kostnadsfri digital lommebok som lagrer dine kort- og leveringsopplysninger slik at du kan handle enklere på nettet. Du slipper å fylle inn din informasjon hver gang du handler i nettbutikker som støtter Masterpass og kan identifisere deg sikkert med BankID.

Helbetale eller delbetale - Loyo PayHelbetale eller delbetale - Loyo Pay

Helbetale eller delbetale

Uansett hvor og når du som kunde tar beslutningen om å gjøre et kjøp, trenger du ikke ta beslutning om hvordan det skal betales med en gang. Du velger nedbetalingsplan i fred og ro hjemme, og har inntil 60 dager på deg til å gjøre din første innbetaling. Velg mellom å betale alt på en gang eller å delbetale etter en plan som passer deg og din økonomi.

Spørsmål & svar

Hva er Loyo Pay?

Med Loyo Pay kan du betale direkte med din Android-mobil. Trygt, sikkert og enkelt – både i butikk og på nett. Som en bonus får du bedre plass i lommeboken! Du betaler enkelt i butikken gjennom å angi PIN-kode og holde mobilen inntil kortterminalen. Kjøpet tar tre sekunder og er like sikkert som en vanlig kortbetaling.

Jeg har avsluttet mitt Mastercard, hvordan fjerner jeg det i appen?

Dersom kortet er utstedt av Resurs Bank og er avsluttet, sperret eller av en eller annen grunn ikke er aktivt lenger, forsvinner det automatisk fra appen.

Lurer du på noe?

La vår kundeservice hjelpe deg eller søk blant våre ofte stilte spørsmål.