We know the feeling

Vår filosofi er å skape balanse i din hverdag

Vår transformasjon har så vidt begynt

Vi skal ta ansvar. Vårt mål er å utvikle bærekraftige lån, nye tilbud innen sirkulært forbruk og nye digitale tjenester som er tilpasset hvordan vi lever livene våre i dag. I tillegg har vi, som andre i bransjen, et ansvar for at unge mennesker får en best mulig økonomisk start i livet. Det skal være enkelt for våre kunder å tenke og handle bærekraftig.

Resurs Society

Vi er banken som vet hvordan det føles, og vi vil bidra til balanse i hverdagen og i livet. Med flere millioner kunder i fire nordiske land, og med over 40 års erfaring i bransjen, vet vi mye om privatøkonomi, men selvsagt ikke alt.

Vi ønsker å være en del av løsningen, og gjennom Resurs Society forteller vi hvordan vi ser på balanse uansett om det gjelder forbruk og klima, unges økonomi, samfunnsinvesteringer eller smarte lån. Du kan også lese hvordan vi ønsker å endre dette i en positiv og mer ansvarlig retning.

Mer om bærekreaftig privatøkonomi

Det starter med deg

For å forstå drivkraften og engasjementet ungdom viser for personlig økonomi, har Resurs startet et initiativ som har som mål å finne flere måter å støtte ungdom på deres reise. Vi har ansatt en ungdomsambassadør som skal lede denne satsingen, og drive brede utviklingsspørsmål knyttet til unges økonomi, både her i Resurs og i bransjen.

Vi bytter banksystem

Vi tror at fremtidens bank vil se helt annerledes ut enn i dag. Derfor satser vi stort på å installere Nordens første skybaserte banksystem. Vi tror at dette vil gjøre det både smartere og smidigere å være kunde hos oss.

Det nye systemet skal lanseres gradvis. Når det er på plass vil det gi et helt annet tempo i utviklingen av nye, mer brukervennlige funksjoner for våre kunder og samarbeidspartnere.

For deg som vil gjøre en forskjell

Som du kan se, er vi mye mer enn bare en bank. Vi er banken som vet hvordan det føles å prøve å skape balanse i hverdagen og i livet. Vi jobber med bærekraft, og vil vise medmenneskelighet og empati i det vi gjør. Bli med oss ​​på vår reise, for sammen kan vi gjøre en forskjell.

Jobb hos oss

Code of Conduct

Vår Code of Conduct er basert på Resurskonsernet sine verdier. Disse gir oss veiledning i hverdagen, og sikrer at vi driver vår virksomhet på en etisk, bærekraftig og ansvarlig måte. Vil du lese mer om hva dette betyr for oss i Resurs?

Les vår Code of Conduct

Vil du vite mer om oss?

Idag har vi en kundebase på rundt 6 millioner privatkunder.

Vi er omtrent 672 ansatte.

Vi er tilstede i hele Norden.