yA blir Resurs Bank

I 2023 skjer det ting hos oss i Resurs. Hvis du har vært kunde en stund, har du sikkert sett at vi har brukt både yA og Resurs i vår kommunikasjon. Fremover vil vi bare hete Resurs. Ingenting annet.

For noen av våre yA-kunder vil overgangen til Resurs knapt merkes, mens for andre vil det bety en merkbar endring i en kort periode da vi må bruke forskjellige systemer parallelt. Hvis du har flere tjenester hos yA, for eksempel både en høyrentekonto og et lån, må du logge inn på to steder en stund for å få tilgang til tjenestene dine.

Hvordan påvirkes du som kunde?

Fra 1. mai 2023

Ingenting forandres for deg som har et yA kredittkort fra før. Har du derimot et kort som snart utløper kommer vi til å kontakte deg i god tid før utløpsdatoen, da får du velge om du vil ha et nytt kredittkort fra Resurs eller avslutte kortet. Du logger som tidligere inn på yA Nettbank for å se transaksjoner, fakturaer, gjenværende kreditt og mer.


Fra og med 1. mai 2023 søker du om kredittkort hos Resurs. Du er hjertelig velkommen til å søke på kredittkortet her.


Fra og med 1. mai 2023 søker du om kredittkort hos Resurs. Du er velkommen til å søke om kredittkortet her. For å se transaksjoner, fakturaer, gjenværende kreditt og mer, logger du inn på Mine sider. Ditt lån finner du som tidligere i yA Nettbank.


Fra og med 1. mai 2023 søker du om kredittkort hos Resurs. Du er velkommen til å søke om kredittkortet her. For å se transaksjoner, fakturaer, gjenværende kreditt og mer logger du inn på Mine sider. Din innskuddskonto finner du som tidligere i yA Nettbank.


Fra 1. august 2023

På nåværende tidspunkt vil det ikke være noen endringer for deg som har en yA innskuddskonto. Dette gjelder uavhengig av om du har høyrentekonto, høyrentekonto pluss eller brukskonto. Du logger som tidligere inn i yA Nettbank for å håndtere din innskuddskonto.


Fra og med 1. august 2023 søker du om høyrentekonto og høyrentekonto pluss hos Resurs. Brukskonto påvirkes derimot ikke av dette. For å håndtere din nyåpnede høyrentekonto logger du inn i Mine sider. Ditt lån finner du som tidligere inne i yA Nettbank.


Fra og med 1. august 2023 søker du om høyrentekonto og høyrentekonto pluss hos Resurs. Brukskonto påvirkes derimot ikke av dette. For å håndtere din nyåpnede høyrentekonto logger du inn i Mine sider. Ditt kredittkort finner du som tidligere i yA Nettbank.


Fra og med 1. august 2023 søker du om høyrentekonto og høyrentekonto pluss hos Resurs. Brukskonto påvirkes derimot ikke av dette. Din nyopprettede høyrentekonto og kredittkort fra Resurs finner du ved å logge inn i Mine sider. Ditt lån finner du som tidligere i yA Nettbank.


Resurs bytter banksystem

Det stemmer, vi bytter banksystem. Som kunde trenger du ikke sette deg inn i detaljene, vi ordner det. Det skal være enkelt og trygt å være kunde hos oss, og vi vil ta vare på deg gjennom hele prosessen.

Det nye systemet vil bli lansert gradvis, og når det er på plass, vil det tilby en helt annen hastighet i utviklingen av både nye og mer brukervennlige funksjoner for våre kunder og partnere. Vi mener rett og slett at fremtidens bank må se annerledes ut, og derfor satser vi nå stort på å utvikle et nytt banksystem som skal gjøre det enklere, smartere og smidigere å være kunde.

Dine hjelpemidler

Mine sider

Hvis du har Resurs Gold logger du etter 1.mai 2023 inn i Mine sider for å se transaksjoner, fakturaer og kreditt.

Har du opprettet høyrentekonto hos Resurs etter 1.juni 2023, logg inn i Mine sider for å administrere kontoen.

Til Mine sider

Resurs app

I appen har du full oversikt over dine kort og kontoer hos oss. I appen kan du finne siste transaksjoner og se saldo på lånet.

iOS

Android

Har du spørsmål?

Hvis du har spørsmål, kan du besøke våre vanlige spørsmål og svar.

Kontakt oss

22 56 37 33

Åpningstider: Alle hverdager 08:00-17:00