Resurs Bank
menu
Jeg har et eksisterende kredittkort hos yA

Ingenting forandres for deg som har et yA kredittkort fra før. Har du derimot et kort som snart utløper kommer vi til å kontakte deg i god tid før utløpsdatoen, da får du velge om du vil ha et nytt kredittkort fra Resurs eller avslutte kortet. Du logger som tidligere inn på yA Nettbank for å se transaksjoner, fakturaer, gjenværende kreditt og mer.

Jeg vil søke om et kredittkort og har ingen andre yA produkter

Fra og med 1. mai 2023 søker du om kredittkort hos Resurs. Du er hjertelig velkommen til å søke på kredittkortet her.

Jeg har et yA lån og vil søke om et kredittkort

Fra og med 1. mai 2023 søker du om kredittkort hos Resurs. Du er velkommen til å søke om kredittkortet her. For å se transaksjoner, fakturaer, gjenværende kreditt og mer, logger du inn på onlinebanken. Ditt lån finner du som tidligere i yA Nettbank.

Jeg har en innskuddskonto hos yA og vil søke om et kredittkort

Fra og med 1. mai 2023 søker du om kredittkort hos Resurs. Du er velkommen til å søke om kredittkortet her. For å se transaksjoner, fakturaer, gjenværende kreditt og mer logger du inn på onlinebanken. Din innskuddskonto finner du som tidligere i yA Nettbank.

Jeg har en eksisterende innskuddskonto hos yA

På nåværende tidspunkt vil det ikke være noen endringer for deg som har en yA innskuddskonto. Dette gjelder uavhengig av om du har høyrentekonto, høyrentekonto pluss eller brukskonto. Du logger som tidligere inn i yA Nettbank for å håndtere din innskuddskonto.

Jeg har et yA lån og vil åpne en høyrentekonto

Fra og med 16. oktober 2023 søker du om høyrentekonto og høyrentekonto pluss hos Resurs. Brukskonto påvirkes derimot ikke av dette. For å håndtere din nyåpnede høyrentekonto logger du inn i onlinebanken. Ditt lån finner du som tidligere inne i yA Nettbank.

Jeg har et kredittkort hos yA og vil åpne en høyrentekonto

Fra og med 16. oktober 2023 søker du om høyrentekonto og høyrentekonto pluss hos Resurs. Brukskonto påvirkes derimot ikke av dette. For å håndtere din nyåpnede høyrentekonto logger du inn i onlinebanken. Ditt kredittkort finner du som tidligere i yA Nettbank.

Jeg har et yA lån, et nytt kredittkort fra Resurs og vil åpne en høyrentekonto

Fra og med 16. oktober 2023 søker du om høyrentekonto og høyrentekonto pluss hos Resurs. Brukskonto påvirkes derimot ikke av dette. Din nyopprettede høyrentekonto og kredittkort fra Resurs finner du ved å logge inn i onlinebanken. Ditt lån finner du som tidligere i yA Nettbank.

Til Resurs Onlinebank