Ny Country Director på plass hos Resurs Bank i Norge

Resurs Bank har rekruttert Gabor Molnar til stillingen som ny Country Director for virksomheten i Norge. Gabor Molnar kommer fra en stilling som SVP ved Nets i Norge.

Fra og med 1. april er Gabor Molnar Country Director for Resurs Banks virksomhet i Norge. Gabor Molnar kommer fra en stilling som SVP ved Nets i Norge. 

Gabor har bred erfaring fra ulike tjenester, blant annet Nets, Experian, DNB Nor og American Express, der han bidratt til vekst, funnet nye markedsmuligheter og utviklet samarbeidet med partnere. Jeg ser frem til å jobbe sammen med Gabor og videreutvikle Resurs’ virksomhet i Norge, sier Anna Nauclèr, CCO i Resurs Bank.

Ressurs er veletablert på det norske markedet innom forretningsområdene Consumer Loans og Payment Solutions, der de samarbeider med kjente merkevarer i en rekke bransjer, blant annet NetOnNet, Biltema, Bauhaus, Mekonomen, Interoptik, KLM og Ticket. Resurs utstyrer forhandlerne med betalings- og finansieringsløsninger som fokuserer på kundens kjøpsopplevelse og bidrar til høyere snittkjøp og lojalitetsdrivende salg.

- Det føles veldig bra å være på plass, og jeg ser frem til å lede Resurs’ norske virksomhet. Jeg har erfaring med betalingsløsninger og korttjenester fra forskjellige bransjer og vil nå fokusere på å utvikle samarbeidet med eksisterende partnere og samtidig drive et offensivt nytt salgsarbeid for å styrke Resurs’ posisjon i Norge ytterligere, sier Gabor Molnar, Country Director, Resurs Bank Norge.

Mer informasjon:
Anna Nauclèr, CCO, Resurs Bank, anna.naucler@resurs.se +46 709737255
Gabor Molnar, Country Director, gabor.molnar@resursbank.no +47 97062331

 

Dokumenter