Nå lanseres Balanselån fra Resurs bank – et bærekraftig lån med sikkerhet i bolig

I en tid hvor prisene på strøm, mat og drivstoff stadig øker ønsker Resurs å bidra til en bedre balanse i hverdagsøkonomien ved å tilby Balanselån, et lån med sikkerhet i egen bolig. Med betydelig lavere gebyrer enn mange andre aktører på markedet, utgjør det markedets mest bærekraftige alternativ.

Balanselån kan være løsningen for de som ønsker å refinansiere dyre lån og redusere rentekostnadene, eller for å gjennomføre et større prosjekt hjemme uten å måtte ta opp et forbrukslån.

Med Balanselån fra Resurs kan man låne mellom 100 000 kr og 5 000 000 kr, med en nedbetalingstid på opptil 30 år. Resurs har satt en øvre grense på 50 000 kr for etableringsgebyret. Dette står i sterk kontrast til konkurrentenes “omstartslån” der kundene kan måtte betale opptil 200 000 kr i etableringsgebyr for et lån på 5 millioner kroner. Sikkerhet i bolig gir også låntakere en lavere rente sammenlignet med lån uten sikkerhet.

– Vi har sett at mange kan havne i en ond sirkel med refinansiering under dårlige vilkår. Med vår erfaring innen refinansiering, har Resurs et solid utgangspunkt for å forstå kundenes situasjon bedre. Ved å ta hensyn til hele låntakerens økonomiske situasjon, kan vi tilby Balanselån for å refinansiere og samle usikrede kreditter, sier Stine Marie Brosø, Commercial Director for Consumer Loans i Resurs.

Resurs er opptatt av å tilby sine kunder personlig og kontinuerlig oppfølging.

– Vi legger stor vekt på å få en helhetlig forståelse av kundens økonomiske forutsetninger. Dette gjør at vi kan vurdere deres kredittverdighet og sikre at de får de beste mulige løsningene og vilkårene, i kombinasjon med kontinuerlig oppfølging og veiledning innen boliglån, kreditter og hverdagsøkonomi. Den personlige kontakten gir våre kunder trygghet, sier Stine Marie Brosø.

Kundesegmentet for Balanselån har stort potensiale, og har en vekst som overstiger markedet som helhet. Resurs skiller seg ut fra andre aktører ved å tilby det laveste etableringsgebyret på det norske markedet, samt en fast rente de første 12 månedene uten binding for kunden.

– Resurs, en ledende aktør innen finansielle tjenester, går foran med et eksepsjonelt engasjement for å skape rettferdighet og bærekraft i markedet for “omstartslån”. Resurs har tatt en grundig tilnærming for å utvikle en prismodell som er økonomisk bærekraftig på sikt. I en tid hvor mange sliter økonomisk er det ikke rimelig å ta ut for store gebyrer, prissetting skal være rettferdig, sier Stine Marie Brosø.

FAKTA

  • Balanselån er et lån med sikkerhet i boligen
  • Nedbetalingstiden er lengre, og renten er lavere sammenlignet med forbrukslån eller usikret refinansiering
  • For de som ønsker å refinansiere usikrede kreditter, kan disse inkluderes i lånet
  • Den maksimale renten er garantert de første 12 månedene.
  • Les mer om Balanselån her