For deg som allerede har Supreme Card

Slik kommer du i gang

Vi håper at du får glede av Supreme Card.

Visste du at kortet fungerer like bra på nett, i butikk, til abonnement og til kontantuttak? Og at du samler bonuspoeng hver gang du handler med ditt Supreme Card?

Om du ikke har kommet i gang med kortet kan du logge deg inn på Mine sider med BankID og aktivere det nå ved å velge din PIN-kode.

På Mine sider finner du også kontooversikt med betalingsinformasjon, poengsaldo og din disponible kreditt. Trenger du å sperre kortet? Ring vår døgnåpne sperretjeneste på tlf 22 56 37 33.

Din første faktura

Din faktura sendes med brevpost eller på Digipost dersom du har det, måneden etter at du har handlet. Du finner også kopi av din faktura på Mine sider. Du velger selv om du vil betale alt på en gang, eller dele opp over lengre tid med våre fleksible delbetalingsalternativer. Du har vel ikke glemt de andre fordelene som følger med kortet ditt? Ta en titt under.

15 000 kr o/12 mnd, eff. rente 26,25 %, kostnad 1 925 kr, totalt 16 925 kr

Gunstige FordelerGunstige Fordeler

Gunstige fordeler

Reiseforsikring

Når du betaler minst 50% av reisen med kortet får du med en av markedets beste reiseforsikringer på kjøpet. Forsikringen dekker deg og din famille, og innebærer blant annet avbestillingsforsikring om noen skulle bli syke, egenandelssikring og erstatning ved forsinket bagasje eller transport.

Les mer om din reiseforsikring

Bonuspoeng

Hver gang du handler med ditt Supreme Card får du poeng, de kan du deretter bytte inn mot eksklusive ting eller utrolige opplevelser i vår Poengbutikk.

Ta en kikk her!

Flytt større kjøp til separat faktura

Visste du at du kan delbetale større kjøp på en separat faktura? Hvis du kjøpte ny sofa i forrige måned, kan du velge å flytte kostnaden og delbetale sofaen utenom de andre kjøpene fra samme periode. Første måned er alltid rentefri, deretter kan du for eksempel velge 12 måneder rentefri delbetaling, eller 24 med renter. Ikke glem! Du kan enkelt logge inn i Mine Sider og få oversikten over når og hvordan du delbetaler på separat faktura. Har du spørsmål er du alltid velkommen til å kontakte vår kundetjeneste på 22 56 37 33.

Fleksibel delbetaling

Du får alltid opp til 60 dager rentefri kreditt, det betyr at du rekker å få minst en lønning mellom du handler og det er på tide å betale. På fakturaen ser du dine betalingsalternativer, og du velger selv om du vil betale alt på en gang eller dele opp litt og litt, for eksempel 6 måneder delbetaling uten nominell rente.

For Sikkerhets SkyldFor Sikkerhets Skyld

For sikkerhets skyld

Sms-kvittering

Når du handler for over 500 kr sender vi kvittering til deg på sms. En trygg tjeneste som gir deg kontroll på hvor og når ditt kort brukes.

Sikker betaling

Ditt Supreme Card er koblet til Mastercard SecureCode, det betyr at du får verifiseringskode på sms for å bekrefte dine onlinekjøp. Smart, trygt og enkelt!

Betalingsforsikring

Tegn en betalingsforsikring, fra 29 kr i måneden, dekkes månedskostnaden for ditt Supreme Card om du skulle bli sykemeldt eller ufrivillig arbeidsledig.

Mulighetene Er MangeMulighetene Er Mange

Mulighetene er mange

Ekstrakort

Med et ekstrakort i familien samler dere bonuspoeng sammen, og får mer tilbake raskere. Alle ekstrakort deler kredittramme med hovedkortet, og du kan ha inntil 3 ekstrakort på et hovedkort.

Søk om ekstrakort her!

Betalingsfri måned

Om du delbetaler kan du få tilbud om betalingsfri måned opptil to ganger pr år, forutsatt at du har god betalingshistorikk. Tilbudet kommer på din faktura, men også iblant på sms eller e-post med informasjon om hvordan du aktiverer betalingsfrihet. Under din betalingsfrie periode trenger du ikke betale din faktura, renten på din saldo legges til neste faktura sammen med administrasjonsgebyret.

Hvordan øker jeg kredittgrensen min?

Du kan når som helst søke om å øke kredittgrensen på ditt Supreme Card. Vi tilbyr kreditt inntil 75 000 kroner. Har du BankID kan du søke kredittøkning her. Vil du heller sende inn en papirsøknad? Da fyller du ut dette skjemaet og sender det i posten til oss sammen med en kopi av gyldig ID. Behandlingstiden er omtrent én uke. Vores adresse er Resurs Bank, Postboks 979 Sentrum, NO-0104 Oslo.

Noe du lurer på?

Søk blant våre ofte stilte spørsmål eller la vår kundeservice hjelpe deg.

Skjemaer
Vilkår
Informasjon