For deg som allerede har et kort fra Resurs

Slik kommer du i gang

Vi håper at du får glede av ditt kredittkort.

Visste du at kortet fungerer like bra på nett, i butikk, til abonnement og til kontantuttak? Og at du samler bonuspoeng hver gang du handler med ditt kort?

Om du ikke har kommet i gang med kortet kan du logge deg inn på onlinebanken med BankID og aktivere det nå ved å velge din PIN-kode.

På onlinebanken finner du også kontooversikt med betalingsinformasjon, poengsaldo og din disponible kreditt. Trenger du å sperre kortet? Ring vår døgnåpne sperretjeneste på tlf 22 56 37 33.

Din første faktura

Din faktura sendes med brevpost eller på Digipost dersom du har det, måneden etter at du har handlet. Du finner også kopi av din faktura på onlinebanken. Du velger selv om du vil betale alt på en gang, eller dele opp over lengre tid med våre fleksible delbetalingsalternativer. Du har vel ikke glemt de andre fordelene som følger med kortet ditt? Ta en titt under.

Låneeksempel: 15 000 kr o/12 mnd, eff. rente 34,38 %, kostnad 2 475 kr, totalt 17 475 kr

Dine fordeler

Reiseforsikring

Når du betaler minst 50% av reisen med kortet får du med en av markedets beste reiseforsikringer på kjøpet. Forsikringen dekker deg og din famille, og innebærer blant annet avbestillingsforsikring om noen skulle bli syke, egenandelssikring og erstatning ved forsinket bagasje eller transport.

Les mer om din reiseforsikring

Bonuspoeng

Hver gang du handler med ditt Gold får du poeng, de kan du deretter bytte inn mot eksklusive ting eller utrolige opplevelser i vår Poengbutikk. Logg inn på onlinebanken og sjekk utvalget!

Flytt større kjøp til separat faktura

Visste du at du kan delbetale større kjøp på en separat faktura? Hvis du kjøpte ny sofa i forrige måned, kan du velge å flytte kostnaden og delbetale sofaen utenom de andre kjøpene fra samme periode. Første måned er alltid rentefri, deretter kan du for eksempel velge 12 måneder rentefri delbetaling, eller 24 med renter. Ikke glem! Du kan enkelt logge inn i onlinebanken og få oversikten over når og hvordan du delbetaler på separat faktura. Har du spørsmål er du alltid velkommen til å kontakte vår kundetjeneste på 22 56 37 33.

Fleksibel delbetaling

Du får alltid opp til 60 dager rentefri kreditt, det betyr at du rekker å få minst en lønning mellom du handler og det er på tide å betale. På fakturaen ser du dine betalingsalternativer, og du velger selv om du vil betale alt på en gang eller dele opp litt og litt, for eksempel 6 måneder delbetaling uten nominell rente.

For sikkerhets skyld

Sms-kvittering

Når du handler for over 500 kr sender vi kvittering til deg på sms. En trygg tjeneste som gir deg kontroll på hvor og når ditt kort brukes.

Sikker betaling

Ditt kredittkort er koblet til Mastercard SecureCode, det betyr at du får verifiseringskode på sms for å bekrefte dine onlinekjøp. Smart, trygt og enkelt!

Betalingsforsikring

Tegn en betalingsforsikring, fra 29 kr i måneden, dekkes månedskostnaden for ditt kort om du skulle bli sykemeldt eller ufrivillig arbeidsledig.

Mulighetene er mange

Ekstrakort

Med et ekstrakort i familien samler dere bonuspoeng sammen, og får mer tilbake raskere. Alle ekstrakort deler kredittramme med hovedkortet, og du kan ha inntil 3 ekstrakort på et hovedkort.

Søk om ekstrakort her!

Hvordan øker jeg kredittgrensen min?

Du kan når som helst søke om å øke kredittgrensen på ditt kredittkort. Vi tilbyr kreditt inntil 75 000 kroner. Har du BankID kan du søke kredittøkning her. Vil du heller sende inn en papirsøknad? Da fyller du ut dette skjemaet og sender det i posten til oss sammen med en kopi av gyldig ID. Behandlingstiden er omtrent én uke. Vores adresse er Resurs, Postboks 979 Sentrum, NO-0104 Oslo.

Skjemaer

Vilkår

Informasjon