Du är här:HomeE-handel
Betalingsløsninger for netthandel

Betalingsløsninger for netthandel

Resurs Bank har i mange år hatt fleksible og kundevennlige betalingsløsninger i fysiske butikker med stor suksess. Nå tilbyr vi samme lojalitets- og salgsfremmende konsept også til nettbutikker. Dette gir dere en unik mulighet til å kunne tilby våre betalingstjenester i flere kanaler – det å tilby samme konsept i alle salgskanaler gir betydelig økt salg!

Vi er ikke fornøyde med bare å ivareta finansielle tjenester for kjeder og butikker. I stedet arbeider vi etter en forretningsmodell som minner mer om partnerskap. Sammen med våre partnere finner vi frem til skreddersydde løsninger. Alt er en prosess, en dialog om hvordan vi som samarbeidspartner kan hjelpe til med å effektivisere salget for kundene våre.

Bakgrunnen og ambisjonen for et samarbeid på nett innebærer at nettbutikken skal oppnå effekter som mersalg, oppsalg og økt lojalitet fra sine kunder. Dette gjøres ved hjelp av tilpassede løsninger, som i praksis betyr gunstige betalingsalternativ for kundene deres og raskt oppgjør til dere som selger. Vi har utviklet et API som gir dere mulighet å integrere direkte for å kunne tilpasse deres checkout og samtidig øke konverteringen.

Vi har løsninger som passer bra både for større nettbutikker som NetOnNet, men også for de som er litt mindre – alle har til felles at de ønsker mersalg, kundelojalitet og gode betalingsløsninger!

Vil kan tilby en fleksibel løsning som er tilpasset deg og dine kunder.