Søk om Ellos Privatlån

Ellos Privatlån - TryghedsforsikringEllos Privatlån - Tryghedsforsikring

Ofte stilte spørsmål:

Våre grunnkrav er at du skal være myndig, men vi anbefaler 25 år og du må ikke ha noen betalingsanmerkninger. Du må dessuten ha fast årsinntekt på minst 200 000 kr fra arbeid eller pensjon. Lånet skal være tilbakebetalt senest ved 80 års alder.


Det er lettest å søke på nett med BankID. Du kan også kontakte oss på telefon 23 96 34 34, hverdager kl 08.00-17.00.


Ja, du kan velge å betale tilbake en større del, eller hele lånebeløpet, når du vil uten at det koster deg noe ekstra. Husk å avslutte eventuell avtalegiro samtidig.


Vi prioriterer din sikkerhet. Når du søker via Internett beskyttes informasjonen ved hjelp av elektronisk sikkerhetssystem som garanterer din trygghet. Om det står https:// i adressefeltet i din nettleser så er siden sikker.


Under forutsetning av at du følger våre vilkår og betingelser kan du søke om å få øke ditt lån.


Du har mulighet til å ha to betalingsfrie måneder per år, og det vil vises på din faktura når du kan benytte den. Det koster kr 150 i gebyr for denne tjenesten, og gebyret legges til din samlede gjeld. Ring oss og gi beskjed om du vil benytte deg av din betalingsfrie måned.


Har du tegnet Avtalegiro på ditt lån vil du ikke motta faktura i posten lenger. Ønsker du å se detaljert informasjon på din faktura kan du logge inn øverst til høyre på siden. Her vil du se din siste faktura samt annen informasjon.


Forfallsdatoen er alltid siste bankdag i måneden, og det er viktig at du betaler i tide for å unngå purring og forsinkelsesgebyrer. Betaler du via avtalegiro trekkes beløpet siste bankdag i måneden. Vær oppmerksom på at det er viktig at du har nok penger på kontoen, ellers vil du bli belastet purre- og forsinkelsesgebyrer.


Du kan alltid logge inn på Onlinebanken for å se gjeldssaldo og fakturaer. Du kan også se "Nåværende saldo/løpende gjeld" på siste faktura.


Når du søker på via nettsiden vår får du beskjed direkte på skjermen om ditt lån er innvilget eller ikke. Søker du via telefon får du beskjed av rådgiveren du snakker med.


Dette er et såkalt annuitetslån, og du betaler en fast månedssum. Det er samme beløp hver måned med mindre renten justeres.


Lånebeløpet utbetales til deg innen tre virkedager etter at vi har mottatt signert låneavtale. Dersom vi trenger annen dokumentasjon, og du bruker tid på å skaffe dette kan det bety en viss forsinkelse.