For tannleger

Flere smil med fleksibel betaling

Tilby tannkonto og gi dine pasienter mulighet til å delbetale behandlingen – en tjeneste som gir flere rett til riktig tannbehandling. Med en tannkonto har pasienten din mer tid til å betale for tannlegebesøket. Du mottar pengene på konto neste virkedag og slipper å tenke på kredittrisikoen.

Søk her
Tilbake til forsiden

Dine fordeler

  • Enkel tilkoblingsprosess
  • Ingen kredittrisiko
  • Pengene på konto neste virkedag
  • Kostnadsfritt

Pasientens fordeler

  • Fakturaen kommer måneden etter
  • Mulighet for delbetaling uansett behandling
  • Fleksibel betaling

Betalingsalternativer

Når pasienten velger å delbetale tannlegebesøket tilbyr vi fleksibel betaling. Pasienten mottar fakturaen måneden etter sitt besøk og kan da velge å betale alt på en gang eller dele opp sin faktura.

Enkel søknadsprosess

For å søke sender du inn skjemaet nede på siden, så vil en av våre ansatte ta kontakt med deg for å informere deg om prosessen og besvare dine spørsmål. Dersom du ønsker å samarbeide med oss vil vi sende over en avtale til signering. På den måten vil du kunne ha løsningen på plass i løpet av et par dager.

Slik søker pasienten

Pasienten kan enkelt søke om tannkonto via mobiltelefon ved å sende "Tannkonto" til 27700. Du kan også hjelpe din pasient å søke kreditt via Merchant Portal - et letthåndterlig system som inngår i ditt partnerskap med oss.

Søknadsskjema

Fyll ut det uforpliktende skjemaet under så tar vi kontakt med deg så snart vi kan.

Ved å sende inn dine personopplysninger til oss i Resurs, vil vi lagre og behandle disse i henhold til gjeldende personvernlovgivning. Mer informasjon om hvordan vi håndterer dine personopplysninger og hvilke rettigheter du har finner du under Integritet og sikkerhet.

Mer informasjon

Du får pengene virkedagen etter du har belastet behandlingen på pasienten sin Tannkonto.


Du kan tilby alle dine pasienter å søke om kreditt, men for at søknaden skal innvilges må de være fri for betalingsanmerkninger. For å finne ut av det gjør vi en kredittsjekk av pasienten din.


Det gjør vi på Resurs.


Pasienten kan enkelt søke om kreditt via mobiltelefonen ved å sende SMS "Tannkonto" til 27700, ellers vil noen ved din tannklinikk hjelpe pasienten med å opprette en konto i Merchant Portal.