Kort

Vi har kredittkortet som passer alle. Resurs Gold er uten årsavgift, inkludert reiseforsikring, bonus på alle kjøp og fleksibel betaling.

Et fleksibelt kredittkort

Lån

Vi låner ut på dine vilkår til en rimelig rente. Lån for å refinansiere andre dyre lån og kreditter, lån til en nyere bil eller kanskje til et nytt tak på huset.

Les mer om lån

Betalingsalternativ

Du handler, du bestemmer. Velg om du vil dele opp betalingen eller betale alt på et senere tidspunkt. Vi svarer også på dine spørsmål om faktura.

Betal som det passer deg

Lær om bærekraftig privatøkonomi

Vet du hvordan du sparer mot langsiktige mål, og er du klar over hvordan utgiftene dine ser ut?

Med vår digitale og interaktive økonomiskole My Economy kan du ta kontroll over privatøkonomien din og lære om ulike typer lån, langsiktig sparing og hvordan du setter opp et budsjett. Du vil også få kunnskap om de mest vanlige forsikringene man trenger og få mer kunnskap om hvordan et kjøp på avbetaling faktisk fungerer.

 Ta kontroll over din privatøkonomi

Last ned appen vår

I appen vår er det lett å holde styr på pengene dine. Du kan se kontoen eller lånet ditt, administrere kortene dine og endre PIN-koden din. Dukker det opp spørsmål underveis kan du enkelt chatte med vår kundeservice direkte i appen eller lese ofte stilte spørsmål.

iOS

Android