Resurs Bank er stolt samarbeidspartner til ELLOS

Resurs Bank sin samarbeidspartner ELLOS vant nylig prisen for «Årets nettbutikk 2015», da bransjen samlet seg til LOAD.15 sin årlige kåring av bransjens beste aktører innen netthandel. Årets gjeveste pris ble delt ut til den nettbutikken juryen mener ga best helhetsinntrykk, og som tilbyr den beste kjøps- og kundeopplevelsen

Resurs Bank sin samarbeidspartner ELLOS vant nylig prisen for «Årets nettbutikk 2015», da bransjen samlet seg til LOAD.15 sin årlige kåring av bransjens beste aktører innen netthandel. Årets gjeveste pris ble delt ut til den nettbutikken juryen mener ga best helhetsinntrykk, og som tilbyr den beste kjøps- og kundeopplevelsen.

Den uavhengige juryen hadde følgende å si om årets vinner:

«Årets Nettbutikk er til inspirasjon til andre i bransjen. Juryen karakteriserer Ellos som en bunnsolid nettbutikk. Ellos har stålkontroll på tall og jobber med måling i nettbutikken. Det bunner ut i en super brukeropplevelse for kunden.»

Resurs Bank har siden starten levert en skreddersydd betalingsløsning, med fokus på kundelojalitet og tilgjengelighet på tvers av ulike salgskanaler. Løsningen gir Ellos et effektivt salgsverktøy, tilpasset kundens behov.

Vi i Resurs Bank ønsker som stolt samarbeidspartner og leverandør, å gratulere våre venner i Ellos, med den prestisjefylte utmerkelsen og vi gleder oss til videre samarbeid.

Ellos er en samarbeidspartner gjennom mange år og det er alltid hyggelig når en av våre partnere oppnår fremgang. Dette er et bevis på at vi gjør noe riktig sammen og at våre tjenester holder høy kvalitet. At betalingsalternativene er attraktive for kundene er med på å drive salget og gir kundene en grunn til å handle igjen. Alle Ellos kunder kan enkelt og trygt velge hvordan de vil betale for sine varer i nettbutikken. Å være partner til vinneren av årets nettbutikk 2015 er en glede for oss i Resurs Bank, sier Andreas Andersson, Sales Manager i Resurs Bank Norge.

Ellos Group er et svensk e-handelsforetak med hovedkontor i Borås. Ellos Group har virksomhet i hele Norden og omsatte i 2014 nesten 2 Mdr SEK.


Mer informasjon:
Andreas Andersson, Sales Manager Resurs Bank Norge +46 736 612 083, andreas.andersson@resursbank.no

Ingebjørg Brown, Country Manager Resurs Bank Norge: +47 911 35 205, ingebjorg.brown@resursbank.no

Dokumenter

  • 23. oktober 2018