Resurs Bank tildeles prisen «Årets bankapp» av det svenske bransjemagasinet Privata Affärer

I den svenske bransjeavisen Privata Affärers årlige kåring av de beste bankene og banktjenestene, ble Resurs Bank nylig tildelt utmerkelsen «Årets bankapp». Lojalitetsappen Loyo får utmerkelsen med begrunnelsen: «Det er ikke alltid en tykk lommebok gjør deg gladere. Her er beviset».

Appen Loyo gjør det enkelt for forbrukere å samle alle sine kundeklubber i sin smarttelefon. Med appen får brukeren tilbud og rabattkuponger, kan betale og registrere kjøp, se saldo, søke om kreditt med bankID og bli medlem i tilsluttende kundeklubber. Appen tilbyr også kundeklubber fra kjeder som ikke allerede er samarbeidspartnere med Resurs Bank. Loyo er gratis og kan lastes ned for iPhone og Android telefoner.

«Vi har lenge tittet på ulike apper i verden for å se hva som etterspørres og hva som tilbys forbrukerne i dag. Vi oppdaget at det manglet noe som forenklet hverdagen og som ga full mobilitet. Med Loyo har vi skapt akkurat det vi søkte etter. En kraftig verdiøkning på kort og kundeklubber for forbrukerne. Selvsagt er vi stolte over at Privata Affärer valgte Loyo til årets beste bankapp» sier Kenneth Nilsson, VD Resurs Bank.

Ett år etter lansering av Loyo har over 100 kjeder og 25 kjøpesentre tilsluttet seg appen. Drøyt 80 000 svenske kunder benytter tjenesten som gjør lommeboken tynnere på kort og mobilen enda smartere. Fordeler Privata Affärers jury valgte å verdsette.

«Det er smart å kunne samle alle kundekortene i en og samme app, og Resurs Bank har lykkes i å samle sammen mange allerede. Nå er det bare å håpe at banken forsetter å samle enda flere» sier Louise Göransson, Privata Affärers redaksjonssjef og jurymedlem

Det er tredje gangen avisen Privata Affärer tildeler Resurs Bank en utmerkelse. I både 2004 og 2012 fikk Resurs Bank utmerkelse for årets sparekonto og nå i 2015 for Årets bankapp.

Mer informasjon:

Ingebjørg Brown, Country Manager: Resurs Bank Norge: +47 911 35 205, ingebjorg.brown@resursbank.no

Dokumenter

  • 23. oktober 2018