Profilerte kort

Profilerte kort

Vårt konsept med profilert kredittkort skaper effekter som mersalg, oppsalg og økt lojalitet hos dine kunder. Bli vår samarbeidspartner i dag.

Hvorfor samarbeide med oss?

  • Rentefri delbetaling
  • Fleksibilitet og tilgjengelighet
  • Skreddersydde produkter og tjenester
  •  Lang erfaring

Ved markedsføring av kapitalvarer til forbrukerne har rentefrie kreditter, som ble introdusert av oss allerede i 1986, blitt et selvsagt valg. Flere andre aktører har fulgt etter, men vi utvikler stadig våre produkter. I dag har vi mange varianter av kjøps- og betalingskort med rentefrie betalingsplaner som gir kundene mulighet til selv å velge mellom de aktuelle betalingsvilkårene. Valget gjør kunden først måneden etter kjøpet, gjennom innbetalingen.

Profilerte kort med attraktive betalingsmuligheter er et godt grunnlag for å bygge opp egne lojalitetsprogram for butikkens/kjedens kunder. Enkel håndtering i butikken, gode muligheter til oppfølging og effektiv markedsføring er bare noen av styrkene. Våre samarbeidspartnere er selv aktive i sin markedsføring. Vi hjelper så vel store som små kunder med praktiske og økonomiske løsninger gjennom valg av tilpassede standardløsninger eller spesielt utviklede løsninger.