Kundefinansiering

Kundefinansiering

Resurs Bank tilbyr fleksible og kundevennlige løsninger. Vi er ikke fornøyde med bare å ivareta finansielle tjenester for kjeder og butikker. I stedet arbeider vi etter en forretningsmodell som minner mer om partnerskap. Sammen med våre partnere finner vi fram til skreddersydde løsninger. Alt er en prosess, en dialog om hvordan vi som samarbeidspartner kan hjelpe til med å effektivisere salget for kundene våre.

Med kundefinansiering fra Resurs Bank får din bedrift fleksible og kundevennlige løsninger. Vi er ikke fornøyde med bare å ivareta finansielle tjenester for kjeder og butikker. I stedet arbeider vi etter en forretningsmodell som minner mer om partnerskap. Sammen med våre partnere finner vi fram til skreddersydde løsninger. Alt er en prosess, en dialog om hvordan vi som samarbeidspartner kan hjelpe til med å effektivisere salget for kundene våre.

Bakgrunnen og ambisjonen for et samarbeid innebærer for Resurs Bank at:
Resurs Bank skal arbeide aktivt for å oppnå effekter som mersalg, oppsalg og høyere lojalitet hos våre partnere sine kunder. Dette gjøres med effektivt butikkmateriale, kontinuerlig opplæring av butikkpersonalet og gjennom god service og tilgjengelighet.

Enkelhet for både butikkpersonalet og forbrukerne er noe vi prioriterer. Blant annet har vi satset på en stor valgfrihet for forbrukerne. Vi mener at en kunde ikke trenger å bestemme seg for om de vil dele opp betalingen på for eksempel 12 eller 24 måneder i et stressende butikkmiljø, vi lar derfor kundene velge hjemme i fred og ro måneden etter kjøpet. En annen positiv effekt av dette er at selgeren i butikken kan konsentrere seg om å selge i stedet for å føre en diskusjon om betalingsplaner.

Rutinene er enkle og raske. Kontoen kan opprettes enten via Internett eller telefon deretter kan kunden begynne å handle!