Noen av våre fornøyde partnere

Noen av våre fornøyde partnere

Med over 25 000 butikker og nesten 350 kjeder fordelt i hele Norden er sjansen stor for å komme opp i en betalingsløsning fra Resurs Bank i detaljhandelen. Hver dag, 365 dager i året, er kundefinansiering fra Resurs Bank med på å skape handlekraft og frihet til å velge betalingsmåte.

Se hva våre gode samarbeidspartnere Mojord & Thoresen Synsam sier om samarbeidet

Flere referanser:

Hi-FI klubben – Partner siden 2005
“For oss er Resurs Bank en trygg og fleksibel samarbeidspartner. Det profilerte kortet er med på å knytte kunden tettere til Hi-Fi klubben, og bidrar til å styrke lojaliteten i kundeforholdet”.
Harald Haaland, Country Manager

Plantasjen Norge – Partner siden 2013
“Med Resurs Banks bonussystem koblet til Plantasjenkortet, får vi et høyere snittkjøp og flere lojale kunder som handler mer og oftere. For oss er Resurs Bank den naturlige partneren på salgsfinansiering, da de har en unik forståelse for detaljhandelen.”
Thomas Angell, CFO Plantasjen Norge.

Dekkmann -Partner siden 2009
“At vi skaper lojalitet gjennom Dekkmannkortet gjør Resurs Banks løsning til ett finansieringskonsept og ikke bare en enkel finansieringsløsning”.
Glenn Smith, Sales-/Marketing Manager

Mekonomen – Partner siden 2014
“Vi hadde behov for en profesjonell partner innenfor forbrukerfinansiering, og valgte Resurs Bank til å betjene våre kunder gjennom Mekonomen Bilkonto. Det har vært et eventyr siden dag en, og vi er meget godt fornøyd med løsningen og ikke minst de resultatene som vi har oppnådd siden starten i slutten av 2014.”
Dag-Inge Simonsen, Kjedesjef

Bjørklund – Partner siden 2010
“Prosessen med å finne en samarbeidspartner til salgsfinansiering var lang, men valget falt til slutt på Resurs Bank. Vi føler oss trygge på at en partner som kommer fra detaljhandelen har den beste løsningen for våre butikker og kunder.”
Kai Piene, Administrende direktør

Ticket – Partner siden 2004
“At kunden har ett rødt Ticketkort i lommeboken er både lojalitets- og merkevarebyggende”.
Ellen Wolff Andresen, Markeds- og administrasjonssjef

Automester – Partner siden 2014
“For AutoMester så er det en trygghet å vite at våre verksteder benytter seg av det profilerte kortet i sitt daglige virke. Dette sikrer at våre verksteder får inn sine fordringer, og det knytter våre kunder tetter til kjeden.”
Jarle O. Mauritzen Kjedeleder